MINI Auto Bavaria FlexDrive
ПЪРВАТА ПО РОДА СИ УСЛУГА В БЪЛГАРИЯ "AБОНАМЕНТ ЗА АВТОМОБИЛ".

Ауто Бавария Flexdrive.

 

Ауто Бавария има удоволствието да ви представи първата по рода си услуга „Абонамент за автомобил“ в България, позволяваща едно ексклузивно преживяване на своите клиенти.

Вземете сега, комбинирайте различни, според настроението ви, цветове автомобили за ползване и шофирайте без да мислите за застраховки, данъци, винетки и какви ли не още куп документи, които често превръщат ежедневието Ви в път, осеян с досадни ангажименти. Забравете за дългосрочните финансови обвързвания и мислете единствено за горивото и следващия приключенски маршрут.

 

КАКВО Е АУТО БАВАРИЯ FLEXDRIVE?

Ауто Бавария FlexDrive е абонамент за ползване на автомобил. Абонамент с фиксирана такса, без дългосрочен ангажимент и с възможност за прекратяване. Срокът, за който може да бъде сключена услугата FlexDrive, е в конкретен времеви диапазон – от 6 месеца до 1 година. Размерът на фиксираната месечна вноска е 1790 лв. без ДДС. Посочената фиксирана вноска е валидна за модел MINI Countryman.

 

КАКВО ВКЛЮЧВА?

– Данък МПС

– Застраховка „Гражданска отговорност“

– Застраховка „Каско“

– Винетен стикер

– Сервизно обслужване

– Сервиз „от врата до врата“

– Зимни гуми с джанти и сезонна смяна

– Непланови ремонти

– Репатриране на автомобил в случай на гаранционен проблем или застрахователно събитие

– Заместващ автомобил за ремонти над 48 часа

 

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ?

Пишете ни на e-mail flexdrive@mini-autobavaria.bg, а ние ще се свържем с Вас с повече информация и предложение, изготвено спрямо Вашите индивидуални изисквания.

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС