auto bavaria services
от 14 до 16 март. само в ауто бавария.

дни на услугите, предлагани от ауто бавария.

 

Заповядайте от 14 до 16 март в Ауто Бавария и се насладете на множество преференциални цени за услуги. Само за вас ще работим и с удължено работно време.

Ще имате възможност да се възползвате от различни отстъпки за услуги, да направите пробно шофиране на пълната гама от налични автомобили и да научите повече за нашите атрактивни оферти за нови, демонстрационни и употребявани автомобили.

Свържете се с нас, за да уговорите ден и час за индивидуална среща и професионална консултация с нашия екип.

Очакваме Ви в автосалона на Ауто Бавария на 14 и 15 март, от 09:00 до 20:00 часа, и на 16 март, от 10:00 до 18:00 часа!

 

  • 10% отстъпка от цената за първите 3 месеца на абонамент за услуга Ауто Бавария FlexDrive

Ауто Бавария FlexDrive е абонамент за ползване на автомобил. Абонамент с фиксирана такса, без дългосрочен ангажимент и с възможност за  прекратяване. Срокът, за който може да бъде сключена услугата FlexDrive, е в конкретен времеви диапазон – от 6 месеца до 1 година. Размерът на  фиксираната месечна вноска е 980 лв. без ДДС.

Вижте повече тук

 

  • 10% отстъпка от цената на абонамент за услуга Ауто Бавария Mobility

Ауто Бавария Mobility е абонамент за предоставяне на услуга "заместващ автомобил" при престой на Вашето превозно средство в сервиз на Ауто Бавария, поради ремонт вследствие на  застрахователно събитие или друг негаранционен ремонт. Абонаментът може да бъде платен за период от една година или да бъде разсрочен на 12 месечни вноски. С Ауто Бавария Mobility можете да бъдете спокойни и сигурни, че винаги ще имате на разположение превозно средство, което ще Ви бъде в помощ в днешното забързано ежедневие.

Вижте повече тук

 

  • 10% отстъпка от цената на абонамент за услуга Сервиз "от врата до врата"

Сервиз „от врата до врата“ е услуга, която осигурява на  клиентите на Ауто Бавария изключително удобство при нужда от периодично  техническо обслужване, ремонт и смяна на гуми, спестявайки ценно време и излишни нерви. В предварително уговорено време ще вземем Вашия BMW
автомобил от дома или офиса Ви, ще се погрижим за него, ще го измием и  ще Ви го върнем в безупречно състояние.

При комбинация на годишни абонаменти за услуги Ауто Бавария Mobility и Сервиз „от врата до врата“ получавате преференциална цена за услугата  Сервиз "от врата до врата".

Вижте повече тук

 

  • Програма за лоялни клиенти на Ауто Бавария

Вие сте наш клиент и искате да разберете повече за преференциите, от които можете да се  възползвате като такъв? Проверете Вашата история в  Ауто Бавария и заявете сега Вашата карта Лоялен клиент. Всеки наш клиент има право да се възползва от преференциална услуга и/или отстъпка от  стандартната цена на даден продукт в автосалона и сервизите на Ауто Бавария. Размерът на отстъпката и видът на преференциалната/ите услуга/и се определят от историята Ви на клиент в Ауто Бавария и се идентифицират с карта за лоялни клиенти.

Вижте повече тук