СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ.

MINI Сервиз и аксесоари

СЕРВИЗ И АКСЕСОАРИ.

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО MINI.

Нашите сервизни експерти ще се погрижат за вашето MINI с най-доброто качество и професионализъм – благодарение на своя опит, отлично обучение и най-новите технологии. Използваме само оригинални MINI части, за да гарантираме, че те отговарят перфектно на вашия модел. Така вашето MINI постоянно е в отлична форма и понякога, ако се нуждае от проверка или поддръжка, ние сме насреща.

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ.

Смяна на масло с оригинално моторно масло MINI (Китай 0W-30), MINI Сервиз Смяна на масло с оригинално моторно масло MINI (Китай 0W-30), MINI Сервиз

СЕРВИЗНИ ОФЕРТИ.

Независимо дали става дума за сезонна проверка, смяна на масло или ремонти – нашите атрактивни сервизни оферти подготвят вашето MINI за всички предизвикателства и осигуряват безпроблемна наслада от шофирането.

MINI Сервиз

MINI LIFESTYLE.

Демонстрирайте силната си връзка с марката чрез нашата Lifestyle колекция и внесете цвят и настроение в своето ежедневие. Вижте актуални предложения и промоции за MINI Lifestyle аксесоари в нашия онлайн магазин.

Смяна на акумулатор/обслужване, MINI Сервиз

ПРЕГЛЕД И ПОДДРЪЖКА.

Нашите сервизни експерти познават вашето MINI до последния болт. Подпомагани от модерни технологии в сервиза и задълбочено ноу-хау, те разпознават и най-малките нередности и незабавно ви казват какво е необходимо да се направи.